prendi cilësi & shije

Na telefononi

+355 69 206 0282

Na vizitoni

Lezhë, Albania,

Rruga Shtraus

PRENDI & SERRANI

 

Prej 20 vitesh Prendi dhe Serrani bashëpunojnë sëbashku për të sjellë kafenë e pjekur dhe të sapo bluarpër të mbajtur të pandryshuara karakteristikat e Espresso-s së vërtetë Italiane. Serrani është produkti i duhur edhe për ata që duan të kenë në shtëp icilësinë e përzierjes së mrekullueshme.

22

Vite në biznes

20

Lokale

10

Lloje kafesh

15

Magazina

Përzgjedhje e kujdesshme e markave botërore

Ambiete të përkujdesura deri në detaj

Shpërndarje dhe shërbim profesional

serrani

perfekte

pËR BIZNESIN

TUAJ.

 

Linja e përzier

Linja me Kapsula

Linja Bar

NjË epokë e re

ka ardhur në shqipëri

na kontaktoni

Shqipëri

Rruga Shtraus

Lezhë