Cilesi e lartë dhe pandryshueshme është objektivi që ndjekim në këto 20 vite eksperiencë

Me kafe SERRANI jemi prezent në baret më të mira. Me cilesinë e lartë e kafes (origjinale italiane) dhe me asistencën teknike të kualifikuar dhe të shpejtë, kemi bërë që klientët të jenë gjithmonë me ne.

 

Nje kafe…..ju lutem!

 

Secili prej nesh di se cdo mëngjes, kur jemi akoma te përgjumurdhe të lodhur, kemi nevojë për një kafe për  t’u zgjuar dhe  për të marrë energjinë e nevojshme për përballimin e një dite pune. Po nderkohë bashkë me zgjimin ne përfitojme edhe të mira të tjera për organizmin tonë:

  • Bashkë me kafenë ne marrim antioksidantë që ndihmojnë në eleminimin e radikaleve të lira dhe bëhen shkak për shumë sëmundje në organizëm.
  • Antioksidantët që përmban kafeina zvogëlojnë infeksionet dhe na clirojnë nga disa toksina.
  • Kafeina ndihmon sistemin nervor.
  • Përvec se na zgjon nga gjumi, na bën dhe më inteligjentë. Kafeina është elementi kryesor i kafes dhe eshte stimulues i sistemit nervor qëndror dhe nga substancat më të konsumuara sot në botë.
  • Përmirson kapacitetin e trurit dhe humorin.
  • Kafeina ndihmon që të punojmë më mirë. të konsumosh kafe përpara se të fillosh punën dhe cdo lloj aktiviteti fizik,ndihmon që të përmirsosh performancën. Kjo ndodh sepse kafeja lëshon endrofin e cila e bën organizmin që të jetë më aktiv dhe stimulon dëshirën për të punuar.
  • Kafeja ndihmon në parandalimin e disa smundjeve.
  • Zvogëlon rrezikun e diabetit të tipit të dytë dhe rrezikun e sindromës parkinson si dhe disa tipe të tjera sëmundjesh tumoriale. Kafeja ndihmon në ruajtjen e peshës trupore sepse eviton konsumin e ushqimeve kalorike mes vakteve. 
  • Kafeja kontribuon në një jetë më të gjatë. Nga studimet shkencore të lidhura me efektet e substancave të cmuara që ndodhen në kafe, shkencetarët mbështesin idenë që të konsumosh disa kafe në ditë, rrit jetëgjatesinë.

COFFEE MACHINES


OUR COMPANY